Felhívjuk a kedves tulajdonosok figyelmét, hogy az internetes időpontfoglalást csak az alábbi esetekben lehet igénybe venni, hétköznap 8-15 óráig:

Egyéb vizsgálatokra, (vérvétel, vemhességi ultrahang, szívultrahang, EKG) bódításban végzett beavatkozásokra, műtétekre, fogkő eltávolításra CSAK SZEMÉLYES VAGY TELEFONOS EGYEZTETÉS ÚTJÁN áll módunkban időpontot adni.

Rendelőnkben a betegellátás sorrendje a sürgősségi esetekre, valamint az időpontra érkezett betegekre való tekintettel nem feltétlenül érkezési sorrendben történik.
Ebből adódik, hogy az előzetesen egyeztetett időpontok tájékoztató jellegűek, esetenként hosszabb-rövidebb várakozási idő itt is előfordulhat. Türelmüket és megértésüket a többi páciens nevében is köszönjük!
Az egyes időpontokat az internetes felületen legkésőbb a kívánt időpontot megelőző napon 24.00-ig lehet lefoglalni, ezután erre a napra időpontot foglalni csak személyesen vagy telefonon van lehetőség.

A már lefoglalt IDŐPONTOT LEMONDANI VAGY MÓDOSÍTANI CSAK SZEMÉLYESEN ILLETVE TELEFONON lehetséges!
Telefonos elérhetőségünk hétköznap 08.00 – 19.00 között az alábbi számon:

+36-30-394-3261/

Tájékoztató az időpontfoglaláshoz

A megfelelő nap kiválasztásához kattintson a fehér mezőbe, majd a naptárban válassza ki a kívánt időpontot.
Ezután az egyes időpontok egymás alatt, óránkénti beosztásban jelennek meg, melyek közül kattintással választhatja ki az Önnek megfelelőt.
A felugró ablakban a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Abban az esetben, ha valamelyik rubrikát mégis üresen hagyja, a rendszer nem enged tovább lépni.
Amennyiben az állatfaj megadásánál az egyéb kategóriát jelöli meg, az erre vonatkozó mezőben az állatfaj megnevezése, beírása (például tengerimalac, csincsilla, degu, patkány, hullámos papagáj, ékszerteknős, stb.) szintén kötelező.
A megjegyzés rovatban lehetőség van röviden leírni a problémát, ami miatt fel kívánják keresni rendelőnket. Ez az előzetes információ segítséget jelent az állatorvos kollégák számára, mind a betegellátásban, mind pedig a további időpontok kiadásában.

Időpontfoglalás

Kérem adja meg az elérhetőségeit, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot a foglalás megerősítéséhez.

×