Hill's táp, kutatás fejlesztés.

A Hill's központja Topekában található (USA, Kansas állam), ez egy olyan központ ahol a szakemberek mellett „állati" kollégák is dolgoznak.
A Hill's kutató-fejlesztő csapata, több mint 150 állatorvosból és táplálkozástudományi szakemberből tevődik össze. Ők azok, akik évente legalább 50 kutatási tanulmányt végeznek, tankönyvi fejezeteket írnak, illetve előadásokat tartanak az állatorvosi egyetemeken, illetve szintén ők azok, akik valamennyi Hill's terméket úgy alkotják meg, hogy a tápanyagok optimális arányán túl az eledel ízletes is legyen az állatok számára.

A Hill's nem vesz rész olyan vizsgálatokban, amely veszélyezteti a kutyák és macskák egészségét.

A Hill's volt az első, aki bemutatta az antioxidánsok jótékony hatásait, amelyek semlegesítik a káros szabadgyököket: ezek felelősek lehetnek a szövetkárosodásért és a test öregedéséért. A Hill'sTM Superior Antioxidant Formula mostanra már az összes Hill's termékben megtalálható.

 

A valaha volt legjobb ízvilág!

<

A Hill’s™ Science Plan™ Small & Miniature egy speciálisan kialakított táp, amely kifejezetten a kistestű fajtákhoz tartozó kutyák igényeit hivatott kielégíteni minden életszakaszban.

Méretüknek köszönhetően a kistestű kutyák tovább élnek. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy hosszabb ideig vannak kitéve a szabadgyökök hatásának, amelyek károsíthatják a sejteket és a DNS-t, különösen az idegrendszer és az immunrendszer területén. A Small & Miniature nagymértékben tartalmaz klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokat, ezáltal biztosítja a kistestű kutyák számára szükséges védelmet.

 

Az íz és a zamat jelentősége

A Hill’s™ számos tényezőt vesz figyelembe, hogy nagyszerű ízű és étvágygerjesztő tápokat alkosson, mindezt úgy, hogy az eledelek tápláló értéke kompromisszumok nélkül megmaradjon. Mivel a kutya és a macska szaglása és ízérzékelése is kiváló, az állatok nagyon válogatósak, így csak kiemelkedő minőségű összetevőket használunk.

Folyamatos és széleskörű etetési vizsgálatokat végzünk, amelyek lehetővé teszik számunkra,hogy olyan ízletes formulákat fejlesszünk ki, amelyeket biztosan szeretni fognak a macskák és kutyák. Az ízesítést a kutyák és macskák íz preferenciáinak megfelelően alakítjuk, állati eredetű összetevőkkel és savanykás ízekkel, valamint puha vagy ropogós textúrával, amitől a táp könnyen rágható.

 

Klinikailag tesztelt antioxidánsok

Klinikailag bizonyított, hogy a biológiailag aktív antioxidánsoknak Hill’s™ tápokban fellelhető szintje semlegesíti a|szabadgyököket. Ezek az antioxidánsok létfontosságúak az egészség megőrzése szempontjából és támogatják a vakcinázások hatékonyságát, ezáltal kedvenceink védelmét.

A Hill’s™ abban hisz, hogy csak a legjobb minőségű összetevőket szabad használni. Ügyelünk arra is, hogy termékeink kizárólag GMO-mentes összetevőkből készüljenek, mesterséges ízfokozó, színezék és túlzott mennyiségű só nélkül.

Az olyan tápláló és könnyen emészthető, energiában gazdag tápok mellett, mint a Hill’s kedvenceinknek nem kell sokat enniük ahhoz, hogy jóllakjanak, és hozzájussanak a|szükséges tápanyagokhoz. Ez pedig nemcsak az etetés költségének csökkenését jelenti ügyfelei számára, hanem (a magas rosttartalmú tápok kivételével) az ürített bélsár mennyisége is csökken.

 

Hill's Science Plan termékek

A több mint 50 féle Science Plan termék közül minden kutyának és macskának megtalálható a korához, élettani állapotához, méretéhez megfelelő eledel, beleértve olyan különleges igényeket is, mint az

 • érzékeny emésztés
 • érzékeny bőr
 • fogkövesség
 • szőrlabda megelőzés
 • túlsúly
 

Hill's Nature's Best termékek

A Science Plan eledelek összes előnye mellet ezek a tápok a következő „természetes" többletet adják:

 • Az új-zélandi, észak-amerikai, európai ellenőrzött gazdaságokból származó alapanyagok nem esnek át vegyszeres kezelésen.
 • A tápokban levő fehér rizst barna rizzsel helyettesítették, illetve a bennük levő zabbal, árpával és kukoricával egyetemben minden gabona teljes kiőrlésű.
 • Nem tartalmaz tejből és tojásból eredő fehérjét, illetve búza- és szójamentes.
 • Az antioxidánsok többféle forrásból származzanak, amit a citrusfélék, paradicsom, szőlő és spenót felhasználásával valósították meg.

és spenót felhasználásával valósították meg. A termékek sokféle méretű csomagolásban elérhetőek, így minden vásárló a saját igénye szerint választhat közülük. A konzerves, alutasakos és száraz kiszerelés, különböző ízesítés és méret megkönnyíti a vásárlást még nagyon válogatós háziállataink számára is.

A Hill's úgyszintén bevezette a mára már piacvezető újításait a csomagolás terén, amelyek biztosítják a legmagasabb termékminőséget és a vásárlók kényelmét. Ezek a csomagolások rendelkeznek egy újrazárható cipzárral, mellyel megőrizhető az eledel frissessége, valamint a nagyobb zsákok esetében a termék oldalán elhelyezett, a szállítást megkönnyítő füllel.

 

A Hill's Prescription Diet termékek

A Hill's Prescription Diet termékei teljes értékű tápok, amelyeket állatorvosok fejlesztettek ki kezelésként szervi elégtelenségekkel küzdő állatok számára, ügyelve mindemellett az azok általános táplálkozási igényeire.

A választék e termékekből sokkal szélesebb, mint bármely másik állateledel-gyártónál. A több mint 60 féle Prescription Diet termék 18 különböző betegségre nyújt gyógymódot, mint például

 • betegség, műtét utáni felépülés, lábadozás
 • idősebb kutyáknál előforduló hangulatváltozás, elbutulás
 • húgyúti megbetegedések
 • bőrgyulladások és allergia
 • szívbetegség
 • emésztési gondok (pl. hányás, hasmenés, szorulás)
 • ízületgyulladás
 • vesebetegség
 • májbetegség
 • elhízás, túlsúly
 • daganatos megbetegedések
 • fogkövesség
 • cukorbetegség

A termékek különböző méretű kiszerelésben kaphatóak. A száraz és konzerves eledelek különböző variációi, beleértve a dobozos és alutasakos csomagolást is, kielégítik még a legválogatósabb kedvencek igényeit és ízlését.

A Prescription Diet termékek kizárólag állatorvosokon keresztül szerezhetőek be (állatorvosi rendelőkben, vagy állatpatikákban).